Uw oude meubels en houtwerk, zorgvuldig gerestaureerd

door Mavana in Kortemark (West-Vlaanderen)

Krachtige techniek, nauwkeurige uitvoering

Mavana in Kortemark (West-Vlaanderen) is al meer dan 30 jaar uw specialist in zandstraalwerken voor meubelen en houtwerk. Met precisie en vakmanschap behandelen we uw oude meubels en schrijnwerk. We schenken alle houtwerk een tweede leven door oude lagen vernis en verf zorgvuldig te verwijderen met behulp van de krachtige zandstraaltechniek. Oude meubels zijn prachtig van vorm, maar zijn al te vaak behandeld met een donkere, oubollige vernis. Geef uw houtwerk een moderne uitstraling, met een vakkundige restauratie door Mavana! Bel of mail ons meteen voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Zandstralen: niet alleen voor meubels

Mavana beheerst de zandstraaltechniek tot in de puntjes. Daarom zandstralen we niet alleen meubels, maar ook: trappen, gevels, smeedwerk, keukens, deuren, plafonds. We verzorgen al uw houtwerk. Zelfs fineer doen we stralen zoals nooit tevoren. Geniet weer voluit van dat prachtige hout in uw interieur. Doe vandaag nog een beroep op ons voor vakkundig uitgevoerde zandstraalwerken!

Meubels stralen in Zarren (Kortemark)

Bent u toe aan een nieuw interieur? Overweeg dan zeker om uw massieve meubels aan te kopen bij Mavana in Kortemark (West-Vlaanderen). Bij ons vindt u een prachtig assortiment aan authentieke meubelen. Wilt u uw kasten of dressings op maat laten bouwen door échte houtprofessionals? Dan staan we voor u klaar! Dankzij ons maatwerk krijgt u de functionele kasten waar u altijd al van droomde. Bekijk ons gamma aan meubels en maatwerk op de website. We realiseren uw project van a tot z.Wilt u uw oude meubels laten zandstralen voor een modern en aantrekkelijk resultaat? Of bent u toe aan prachtige maatkasten voor uw woning? Contacteer ons dan vandaag nog en ontvang een gratis en vrijblijvende prijsofferte.